Slide 1

The HR ROOM oferă servicii de recrutare și imigrare pentru angajarea de personal asiatic. Experiența practică dobândită în ultimii ani ne ajută să răspundem corect cerințelor actuale ale pieței forței de muncă din România și să ne adaptăm nevoilor angajatorilor, iar țări precum Nepal, India sau Sri Lanka, acoperă cu succes mai multe industrii, precum: agricultură, construcții, curățenie, FMCG, HoReCa, producție sau reciclare. Oferim, de asemenea, suport și consultanță pe parcursul întregului proces, obiectivul nostru fiind acela de a oferi asistență locală și o soluția completă în derularea corectă a procesului de angajare.

Misiune

Misiunea noastră, de a conecta oameni din culturi diferite, este dublată de responsabilitatea de a participa activ la integrarea și menținerea acestora în cadrul companiilor angajatoare o perioadă cât mai lungă de timp.

Viziune

Ne propunem să creăm un impact pozitiv asupra afacerilor și carierelor conectând ”oameni” cu ”oameni” și făcând, astfel, mai ușoară tranziția între două culturi diferite.

Valori

Respectul față de oameni, bunul simț și empatia sunt ingredientele unei colaborări de succes.

Cu ce ne diferențiem?

  1. Ne asigurăm că beneficiarul proiectului înțelege tot procesul de angajare încă de la început;
  2. Ne implicăm direct în toate etapele procesului și oferim feedback constant;
  3. Vorbim deschis despre avantajele și dezavantajele colaborării cu personalul asiatic;
  4. Oferim buletine informative cu noile modificări;
  5. Susținem activ importanța integrării personalului asiatic, conștientizarea diferențelor culturale și crearea unui mediu care să aducă plus valoare în relațiile interumane.

The HR ROOM oferă servicii de recrutare și imigrare pentru angajarea de personal asiatic, dublate de suportul consultativ în acord cu legislația în vigoare.

Serviciile noastre

Selecție de personal

Realizăm preselecția de personal conform criteriilor specificate și propunem cei mai buni candidați pentru selecția finală.

Consultanță personalizată

Oferim consultanță personalizată cu privire la abordarea și punerea în aplicare a procedurilor de imigrare într-o manieră cât mai avantajoasă.

Servicii de asistență

The HR ROOM asigură asistență pentru depunerea cererilor și obținerea autorizațiilor de muncă, a vizelor în scop de muncă și a permiselor de ședere pentru personalul selectat.

× Cum iti pot fi de folos?